Frispark!

Mye om lite, litt om mye. Mine syn på verden.

Sunday, November 18, 2007

50 liter kakao

Ta 30 liter Helmelk, og bland det med 20 liter lettmelk.
Tilsett deretter 2 kilo kakaopulver, og 4 kilo sukker.
En kilo kokesjokolade og en halv boks vaniljesukker etter smak.
2 liter fløte blir til krem på toppen.

Kok opp og server til en samling av dine 200 nærmeste.

PS: Jeg har 3 liter stående i kjøleskapet, så hvis du vil ha kakao er det bare å stikke innom:)

2 Comments:

  • At 23 November, 2007 03:13, Blogger Agnete said…

    lørdagens var seriøst den beste kakaoen jeg har smakt! :)
    og de sier storkjøkken suger.

    nam nam!

     
  • At 23 November, 2007 04:04, Anonymous Anonymous said…

    Det er bare å putte de rette kokkene bak spakene, så er storkjøkkenet godt for kvalitet også :)

     

Post a Comment

<< Home